Planlegging av vintur til Grimstad 7/6-97

 

                                                                                                        Bærums Verk, 29/5-97

 

Vintur til Fuhr i Grimstad

Som nevnt på forrige vinmøte, er det nå planlagt en vintur til Fuhr i Grimstad helgen 6. juni til 8. juni med koner og barn.

Transport

Da det ble for dyrt å leie en felles buss, drar vi i privatbiler til hytta til familien til Trine i Kragerø. Avreisetidspunkt vil bli litt forskjellig for hver enkelt, så kart/veiforklaring følger vedlagt. Det bør beregnes ca. 3 timer uten stopp fra Oslo til hytta i Kragerø. På lørdag drar de som vil til Fuhr i Grimstad etter frokost ca. kl.11:30. Vi regner med å være i Grimstad et par timer, alt avhengig av vær, vind og oss selv. Etter omvisningen drar vi tilbake til Kragerø for å forberede middag / legge barn. Vi drar hjem på søndag etter frokost / lunsj / etter behov.

Omvisningen

Etter en 2 timers tur fra Kragerø vil vi ankomme Fuhr i Grimstad. Omvisningen er beregnet på minimum 15 personer á 35,- (525,-) og inkluderer ett glass vin. Det er lavt under taket, og mange trapper, så de som har med barn bør la barnevognene stå igjen i Kragerø. Ta heller med en bæresele (undertegnede har en til overs hvis noen skulle trenger det). Vi har fått bestilt omvisning fra kl.14:00 til kl.18:00, men vi regner med å bruke et par timer, alt avhengig av barna. Det vil ikke være andre tilstede under omvisningen enn Tre’S les amis de raisin.

Hytta

Hytta ligger ca. 25 min. fra E-18. Det er totalt 3 soverom i hytta. 2 rom med køyesenger og 1 rom med dobbeltseng. De med barn vil får tildelt soverom, mens de andre må overnatte i stuen (evnt. telt). Dyner og puter finnes for soverommene. Ta med sengetøy. De som skal sove i stuen må ta med madrasser. Det er en divan og en buesofa i stuen. Det er kjøleskap og komfyr, men ikke vann på hytta.

Utstyr

Slettemoen, som mest sannsynlig vil dra senest fra Oslo, må ta med seg  to klappsenger/madrasser, da de har mest plass i bilen. Ellers trengs det 6-7 campingstoler for ute-sitting. Sundt tar med presenning, i tilfelle dårlig vær, samt bærbart stereoanlegg og videokamera. Sanne tar med ekstra grill og el. kjølebag. Ellers er det lurt å ta med fiskestang, termos og kjølebag.

Bespisning

All mat handles av Sundt og Sundhaugen på OBS! ved Sandefjord på vei ned til Kragerø. Egen liste vedlegges til innkjøperne. Det blir et lettere, men velsmakende måltid fredag kveld (ikke ødelegg apetitten på en veikro). Det skal avholdes et vinmøte lørdag kveld i forbindelse med middagen. Sundt står for innkjøp av vinen. På vegne av familien Bjelland ønsker jeg vel møtt.

Med vinlig hilsen

for Tre’S les amis de raisin

 

Jan-Erik Sanne

sekr.

Veiforklaring

1. Kjør E-18 sørover fra Oslo. Husk at dette er en typisk utfartsdag, så det er lurt å komme ut av byen før kl.15:00

2. Ved avkjøring til Kragerø forsett videre E-18 et par km og ta av ved R-351 (Levang/Stabbestad) til Portør.

3. Følg R-351 i 25-30min.

4. Passér Stabbestad ferjeleie

5. Nå er det ca. 5 min. igjen til stedet som heter Støle

6. Hvis du har kommet til Støle kirke, har du kjørt 50 meter for langt

7. Hytta er den siste hytta på høyre side før P-plassen til kirken

8. Hytta er rød, od den eneste på høyre side rett før kirken