Referat fra årsmøte 1. mars 2008

Tradisjonelt spansk måltid

Årsmøtet ble avholdt i Sundts nye bolig på Haslum. Kokker var foruten verten, Bjelland, Slettemoen og Sanne som laget en stor buffet med tapas. I år tok vi det litt enkelt med hensyn på agendaen.

 

 

 
Merke/type vin Vol. % Konklusjon
     

Riscal 2006, 100% TEMPRANILLO,

SPANIA, CASTILLA Y LEÓN

 Fylde: Garvestoffer: Fruktighet:

Passer til: LYST KJØTT   STORFE   LAM OG SAU 

KONSUMFERDIG, MEN KAN FORTSATT OPPBEVARES

13,5 -
     

Marqués de Cáceres (hvit), 100% VIURA,

SPANIA, RIOJA

Fylde: Friskhet: Sødme:

Passer til: FISK   SKALLDYR   OST  

KONSUMFERDIG, BØR IKKE LAGRES

12 +
     

Marques de Riscal 2007, 97% TEMPRANILLO + 3% GRACIANO/MAZUELO,

SPANIA, RIOJA

Fylde: Garvestoffer: Fruktighet:

Passer til: STORFE   LAM OG SAU   SVINEKJØTT

KONSUMFERDIG, MEN KAN FORTSATT OPPBEVARES

13,5 +
     
Marques de la Concordia, 100% TEMPRANILLO,

SPANIA, RIOJA

Fylde: Garvestoffer: Fruktighet:

Passer til: LYST KJØTT   STORFE   LAM OG SAU  

KONSUMFERDIG, BØR IKKE LAGRES

13 +

 

Den enkeltes bedømming finner du her.

 

Regnskap

 

  Totalt Pr person
Vin 1.000,- 100,-
Mat 2.000,- 200,-

 

 

Neste årsmøte

Neste årsmøte finner sted hos Bjelland på Slattum.

 

 

 

Med hilsen

for Tre'S les amis de raisin